Fra søde minder til Danmarks førende virksomheder

 

Vibenshuset er et hus skabt af den gamle lakrids- og chokoladefabrik Galle & Jessen. Siden 1925 og optil år 2000, har der været produceret lakrids og chokolade og enkelte steder i huset, fornemmer man stadig duften af lakrids. Huset er blevet restaureret og omdannet til et moderne kontorhus, men med respekt for de gamle bygninger, hvor blandt andet enkelte gamle originale trappetårne har fået lov at overleve samt det gamle tårn, hvor frøerne livligt har hoppet rundt i mange år.

 

 

Vores team

Vibenshusets servicemindede team står altid klar til at servicere og hjælpe husets lejere.

 

Rebekka Lipsø

Reception- og konferencechef

Tlf: +45 44 22 45 80

Mail: reception@vibenshuset.dk

 

Ansvarligt for formidling af møder og konferencer for lejere og gæster, udfærdige tilbud, koordinering af forplejning samt tovholder på større arrangementer.

 

Thomas John Larsen

Bygning – teknik

Facility manager

Tlf: +45 44 22 45 81

 

 

Ansvarlig for vedligehold af bygninger, tekniske anlæg samt andre håndværksmæssige opgaver samt kontakt til underleverandører i forbindelse med husets drift.

Køkken

Tlf: 44 22 45 83

 

 

 

Personalerestaurant

 

Take Away


Det er muligt at købe mad med hjem fra vores kantine.

 

Vores nye hjemmeside hedder

 

Kokkenes Køkken Takeaway (canteenpro.com)

 

Hvordan gør jeg?

 
 

Du skal bestille dine varer 1 dag før inden kl. 12 ved enten at ringe til køkkenet eller receptionen.


Køkken: 44 22 45 83
Reception: 44 22 45 81

 

Du skal hente dine varer i køkkenet på dagen inden kl. 14.00, hvor du skal vise en bon på, at du har betalt via dankortautomaten.
Bemærk: Afbestilling skal ske på afhentningsdagen inden kl 9.00. Hvis varerne ikke afbestilles eller hentes, skal du betale det fulde beløb.

 

Hvis der er specielle ting, du ønsker at købe med hjem, kan du altid spørge i kantinen. Husk vi laver også arrangementer.
MVH Køkkenet

 

Ugens menu

 

Frokosttid i kantinen: 11.30 - 13.00

  

 

Take Away menu

Take away skal bestilles dagen inden kl. 12.00Kokkenes Køkken Takeaway (canteenpro.com)

 

Telefon: +45 44 22 45 80
Åbningstider:
08.00 - 17.00
Vibenshusets fællesarealer består af receptionen, arkaden, kantinen, caféen, fitnessrum samt det store rum i kælderen.
Det er frit for alle, at færdes i disse områder.
Du er velkommen til at ryge i det opsatte rygeskur mellem plantekummerne i gården. Af hensyn til gæster af huset, beder vi dig venligst ikke ryge ved indgangspartiet.
Du kan booke mødelokaler igennem det webbaserede bestillingssystem Pronestor, hvor der ligeledes bestilles forplejning og udstyr til møder, arrangementer m.m. Dit firma har på forhånd udvalgt nogle medarbejdere, der vil få adgang til Pronestor. Disse medarbejdere vil få instruktion i brugen af Pronestor.
Hvis du er mødeleder skal du henvende dig i receptionen, hvor du vil få udleveret et adgangskort til det valgte mødelokale. Kortet bedes afleveret igen efter endt møde.
Du får som medarbejder i huset udleveret et adgangskort, der fungerer som dit personlige ID. Du har på dit adgangskort adgang til alle fællesområderne samt dit lejemål. Vi beder dig om, at bære ID-kortet synligt, når du opholder dig i fællesområderne.
Du er velkommen til at fotografere i fællesområderne uden blitz. Hvis du skal bruge blitz, beder vi dig henvende dig til receptionen, så vi har mulighed for at slå branddetektorerne fra.
Din sikkerhed betyder meget for os, så vi vil gerne bede dig om, at orientere dig om nødudgange og evakueringsplaner opsat i dit lejemål og på fællesarealerne. Hvis brandalarmen lyder, beder vi dig søge mod nærmeste nødudgang, og gå til Samsøgade bag bygningen. Her vil du modtage nærmere instruktion fra brandvæsenet.
Mellem kl. 08.00 og kl. 16.00 er rondellerne åbne. Udenfor dette tidsrum skal udgang (indgang) til bygningen foregå fra (til) jeres eget lejemål.
Udgang af døren til højre for rondel mod gården.
Porten til Jagtvej kan, hvis man er gående, åbnes ved et dørtryk placeret på muren i gården. Hvis man er på cykel eller i bil, åbner porten automatisk. Porten er åben i tidsrummet mellem kl. 06.00 og kl. 19.00. Hvis du har behov for at komme ind af porten udenfor åbningstiden, skal du bruge dit kort samt pinkode.
Vi håber selvfølgelig ikke det bliver aktuelt, men hvis uheldet er ude, forefindes der en hjertestarter i receptionen.
Du har fri adgang til fitnessfaciliteterne i kælderen i bygning 2. Der er adgang til rummet fra trappetårnet i gården midt på bygning 2. Du kan bruge omklædningsfaciliteterne uanset om du skal træne eller ej. Bemærk, grundet Corona er fitness pt. lukket.
Hvert lejemål har tilkøbt et vist antal parkeringspladser, som er fordelt i parkeringskælderen under bygningen. Hvis flere medarbejdere får behov for at tage bilen på arbejde, henviser vi til p-pladser i nærområdet. P-pladser i gården er forbeholdt blandt andet jeres gæster samt eventuelle håndværkere og leverandører.

Cykler
Da vi ved, at rigtig mange er glade for at cykle og har fine cykler, har vi sørget for mange dejlig pladser i p-kælderen. Således undgår vi, at der står cykler i hele gården.
Hvis du har behov for vejledning eller hjælp, skal du blot henvende dig til vores personale i receptionen, som vil guide dig. Vi står også til rådighed med andre services, så kom og tal med os.
Levering af pakker mm. V/ Jagtvej ved porten 177 - Se kort